Korean Sweet & Spicy Chicken

Korean Sweet & Spicy Chicken

4 urbenade kycklingklubbor med skinn
6 msk UMA Korean Sweet & Spicy

Till servering:

1 gurka, skivad
2 salladslökar, skivade
UMA Sesam (så mycket man gillar)
Potatismos, rostad potatis eller ris

1. Stek kycklingen i torr panna med skinnsidan ner tills den blivit gyllene och krispig. Vänd och stek andra sidan till gyllene. Pensla på UMA Korean Sweet & Spicy på båda sidor och låt steka en minut till per sida.
Lägg upp gurka och salladslök i en skål och ringla på UMA Sesam.

2. Servera din koreanska sötheta krispiga kyckling med den krämiga gurksalladen. Gott med potatismos, rostad potatis eller ris till.
Tips: Testa UMA Korean Sweet & Spicy på allt du vill ha hetta och spänning på: Nuggets, Korv med bröd, Korv Stroganoff, Wok, Stekta ägg — Wow-Yum!

Jennie Walldéns
asiatiska kök

Jag har alltid älskat att bjuda på smakupplevelser. Det började långt innan jag vann Sveriges mästerkock – med UMA vill jag få fler att upptäcka hur lätt det är att laga smarr

Läs mer om oss

Konsumentkontakt:

hej@uma.nu

Jennie Walldén