4 urbenade kycklingklubbor med skinn
6 msk UMA Korean Sweet & Spicy
Till servering:
1 gurka, skivad
2 salladslökar, skivade
UMA Sesam (så mycket man gillar)
Potatismos, rostad potatis eller ris
1. Stek kycklingen i torr panna med skinnsidan ner tills den blivit gyllene och krispig. Vänd och stek andra sidan till gyllene. Pensla på UMA Korean Sweet & Spicy på båda sidor och låt steka en minut till per sida.
Lägg upp gurka och salladslök i en skål och ringla på UMA Sesam.
2. Servera din koreanska sötheta krispiga kyckling med den krämiga gurksalladen. Gott med potatismos, rostad potatis eller ris till.
Tips: Testa UMA Korean Sweet & Spicy på allt du vill ha hetta och spänning på: Nuggets, Korv med bröd, Korv Stroganoff, Wok, Stekta ägg — Wow-Yum!
Jag har alltid älskat att bjuda på smakupplevelser. Det började långt innan jag vann Sveriges mästerkock – med UMA vill jag få fler att upptäcka hur lätt det är att laga smarr