Entrecote med asiatisk krämig umamisås

Entrecote med asiatisk krämig umamisås

4 skivor entrecote eller annat kött
UMA Soy & Garlic Mayo
Lite rapsolja och smör att steka i
Salt och peppar

Till servering:
Klyftpotatis
En god sallad

1. Stek entrecote i lite olja och smör tills den är gyllene och fått vacker yta. Salta och peppra. Lägg över på ett fat och låt vila i 5-8 minuter.

2. Servera det goda köttet med UMA Soy & Garlic, klyftpotatis och en god sallad.
Tips: UMA Soy & Garlic Mayo är en krä- mig fantastisk umamisås! Ät med allt du gillar en god sås till. Perfekt till grillat, till vegetariskt, till alla bowls och för att förnya den vanliga tacon. Och magisk med alla former av potatis!

Jennie Walldéns
asiatiska kök

Jag har alltid älskat att bjuda på smakupplevelser. Det började långt innan jag vann Sveriges mästerkock – med UMA vill jag få fler att upptäcka hur lätt det är att laga smarr

Läs mer om oss

Konsumentkontakt:

hej@uma.nu

Jennie Walldén