En dressing och sås i ett som funkar till typ allt. Gjord på den bästa sesamoljan. Magisk på sallader, att dippa sushin i och att drizzla över alla möjliga risrätter för mer japanskt smarr i livet.
Sesam är grunden i både det koreanska och japanska köket. När den mörkrostas, som i vår sesamsås, ger den ett mer krämigt och nötigt wow i munnen.
En dressing och sås i ett som funkar till typ allt. Gjord på den bästa sesamoljan. Magisk på sallader, att dippa sushin i och att drizzla över alla möjliga risrätter för mer japanskt smarr i livet.
Sesam är grunden i både det koreanska och japanska köket. När den mörkrostas, som i vår sesamsås, ger den ett mer krämigt och nötigt wow i munnen.
Jag har alltid älskat att bjuda på smakupplevelser. Det började långt innan jag vann Sveriges mästerkock – med UMA vill jag få fler att upptäcka hur lätt det är att laga smarr