Spicy Tuna Melt

Spicy Tuna Melt

1 burk tonfisk i vatten (á 200 gr)
0,5 dl UMA Gochujang Mayo
1 salladslök, tunt skivad
12 skivor mellanlagrad ost
8 skivor levain eller formfranska
Smör att steka i

1. Pressa vattnet ur tonfisken och blanda med UMA Gochujang Mayo och salladslök. Fördela på 4 skivor bröd, lägg på ost så det täcker och toppa med brödskiva. Stek i generöst med smör till gyllene på båda sidor och osten smält. Skär de frasiga spicy tuna melten på mitten.
2. Servera genast, gärna med en god sallad! Njut!

Jennie Walldéns
asiatiska kök

Jag har alltid älskat att bjuda på smakupplevelser. Det började långt innan jag vann Sveriges mästerkock – med UMA vill jag få fler att upptäcka hur lätt det är att laga smarr

Läs mer om oss

Konsumentkontakt:

hej@uma.nu

Jennie Walldén