Krämiga snabbramyun

Krämiga snabbramyun

1 pkt ramyun (koreanska snabbnudlar)
2 msk UMA Sesam
1 rått ägg
5 dl vatten

Topping:
Valfritt, men gott med kokt ägg och kokta grönsaker (som kan koka med nudlarna)

1. Vispa ihop ägget med UMA Sesam och kryddpåsen från nudelpaketet.
2. Koka nudlarna med de torkade grönsakerna i den andra påsen i 4 minuter.
3. Häll först lite av den varma soppan i skålen och vispa så det går ihop till en krämig vätska. Tillsätt resterande vätska och nudlar och rör om.
4. Toppa nudlarna med ev kokta grönsaker och ägghalvor. Njut av krämigt wow-yum!

Jennie Walldéns
asiatiska kök

Jag har alltid älskat att bjuda på smakupplevelser. Det började långt innan jag vann Sveriges mästerkock – med UMA vill jag få fler att upptäcka hur lätt det är att laga smarr

Läs mer om oss

Konsumentkontakt:

hej@uma.nu

Jennie Walldén